علم حسابداري امروزي براي نخستين بار با تعريف واژه تراز و تعادل در حساب‌ها توسط پاچيولي در سال 1494 مطرح گرديد. کتاب پاچيولي، اولين منبع حسابداري مدرن تا به امروز بشمار ميرود. پيشنهاد مي‌کنيم متني که براي شما در رابطه با تعريف حسابداري آماده کرده ايم را مطالعه بفرماييد.باتوجه مدارک کشف شده  نخستين حسابداري که در جهان صورت گرفته، لوحه‌هاي سفالين از تمدن سومر در بابل (Babylon) بدست آمده که قدمت آن به 3600 سال قبل از ميلاد باز مي‌گردد و  پرداخت دستمزد تعدادي کارگر و ياد داشت آن در اين لوح هاي سفالي حکايت دارد.



 


در دنياي امروز حسابداري يکي از رشته‌هاي تحصيلي پرطرفدار به‌محسوب ميشود. که سالانه تعداد زيادي از دانشجويان در اين رشته فارغ التحصيل ميگردند. شما به هر اداره، کارخانه، شرکت و به طور کلي به هر جايي که برويد؛ امکان ندارد که در آن‌جا واحد حسابداري و يا يک فرد مرتبط را مشاهده نکنيد.لازم به اشاره است که آينده کاري حسابداري بسيار خوب پيش‌بيني ميگردد.


حسابداري چيست؟


تعريف هاي بسياري براي حسابداري وجود داشته اما، آنچه که ملموس ميباشد ضرورت وجود حرفه حسابداري در هر کسب‌وکاري ميباشد. چراکه از زمان قديم تا به امروز در تمامي داد و ستدهاي اقتصادي و اجتماعي، حسابداري نقش پررنگي را ايفا کرده است.


در واقع حسابداري به شيوه هاي مختلف انجام ميگردد تا افراد ذي‌نفع درون سازماني مثل مديران سازمان و يا برون‌سازماني مثل بانک‌ها، مجامع عمومي سازمان ها ي مورد نظر و يا مقامات يا مشاوران مالياتي بتوانند از اين اطلاعات استفاده نمايند. به همين خاطر افرادي که تحصيلات دانشگاهي نداشته، مشغول کار دفترداري ميشوند تا انجام حسابداري، به اين دليل که که گزارشها وصورتهاي مالي اين اينگونه از افراد مطابق استاندارد هاي حسابداري نميباشد و پردازش کافي روي آن صورت نميگيرد.


در اصل حسابداري يک زبانميباشد. زباني که راجع به موقعيت مالي يک سازمان اطلاعاتي را فراهم مي‌آورد. اگر شروع به آموزش حسابداري کنيد در واقع شروع به آموختن اين زبان تخصصي کرده‌ايد. با يادگيري زبان حسابداري شما قادر خواهيد بود عمليات مالي هر نوع سازماني را بفهميد و با آن ارتباط برقرار نماييد.


 وظايف اصلي يک حسابدار عبارت است از :وظيفه  حسابدار به طور خلاصه، شامل سه مرحله ثبت، تهيه گزارش و ارائه گزارش ميباشد؛ يک حسابدار معمولا اطلاعات مالي را ثبت و گزارشات مالي را تهيه و به مديريت شرکت يا مراجع قانوني ارائه مي نمايد. حسابدارن داده هاي خام را در دفاتر گزارش و نرم افزارهاي حسابداري ثبت و به آنها نظم و سازمان دهي ميبخشند. و کار نهايي يک حسابدار ارائه صورت هاي مالي با تمامي جزئيات ميباشد.


آينده شغلي رشته حسابداري بسيار روشن ميباشد زيرا فارغ التحصيلان اين رشته پس اتمام تحصيلات تکميلي خود ميتوانند درمراکز مختلف مشغول به کار گردند.هر کسب‌وکاري بسته به حجم فعاليت، حداقل به يک حسابدار براي سروسامان بخشيدن امور مالي نياز دارد. پس اگر شما در ابتداي مسير انتخاب رشته و حرفه ميباشيد و به حسابداري علاقه‌‌منديد؛ شک نداشته باشيد که اين حرفه آينده‌ شما را تضمين خواهد کرد.


فارغ تحصيلان  حسابداري در کليه موسسات و واحدهاي تجاري ، اعم از دولتي يا خصوصي به عنوان حسابدار در شاخه‌هاي زير ميتوانند فعاليت کنند:


 


 حسابداري دولتي : در کليه سازمانها و ادارات دولتي به عنوان حسابدار يا عامل ذيحساب ميتوانند استخدام شوند.


 


 حسابداري مالياتي : در ادارات دارايي .


 


حسابداري بانکها : در شعبه‌ها و سرپرستي بانکها .


 


  حسابداري مالي: در کليه شرکتها و موسسات تجاري و غيرانتفاعي.


 


  حسابداري صنعتي : در کليه واحدهاي صنعتي و شرکتهاي توليدي.


 


 حسابداري بيمه : در موسسات بيمه .


 


حسابداران پس از مدتي اشتغال به کار حسابداري مي‌توانند در سمت مديريت مالي واحدهاي تجاري ، نيز مشغول به کار شوند.


 


اصول حسابداري که يک حسابدار پس از ورود به رشته حسابداري بايد به آن آگاه باشد عبارت است از:


1. اصل قيمت تمام شده


2. اصل وضع هزينه هاي همان دوره از درآمد همان دوره


3. اصل افشاي حقايق


4. اصل قابل اعتماد بودن


5. اصل قابليت مقايسه


6. اصل ثبات رويه


که اين اصول در مطالب قبلي وبلاگ به صورت جامع بررسي شده اند.


در رده بندي مشاغل سخت رشته حسابداري درتبه پنجم قرار گرفته بدليل حساسيت اين شغل در بقاي هر فعايت اقتصادي ميباشد. و از طرف ديگر در ليست اوليه مشاغل پر درآمد نيز قرار ميگيرد. اگر فردي منظم و دقيق، باحساب‌وکتاب و داراي ذهنيتي تحليل‌گر ميباشيد، اين رشته مناسب فردي همچون شما خواهد بود.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مطلب طرح چوبی هوهوشناس دانلود همه چیز دبیر عربی arghavan77 Tyrone وی بی کد ما گناهکاريم اما مگر حيوانات هم گناهکارن